Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Cookies accepteren

VACATURE MEDEWERKER BEDIENING M/V

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een kanjer in de bediening.

Als medewerker bediening ken je veel verantwoordelijkheid en draag je zorg voor alle voorkomende bedieningswerkzaamheden, hier hoort ook het aannemen en indelen van reserveringen bij. Daarnaast ben jij op de hoogte van alle procedures en werkwijzen binnen het bedrijf en ziet erop na dat deze worden nageleefd.

Heb jij ervaring in de bediening en ben je op zoek naar meer persoonlijke ontwikkeling en een nieuwe uitdaging? Wij bieden je de functie en de omgeving waarin dit mogelijk is.

Voor deze functie betreft het een fulltime baan (38 uur per week) waarbij overdag en ’s avonds, en zowel doordeweeks als in het weekend wordt gewerkt. 

Functie-eisen

Bedrijfsprofiel

Borrelrestaurant James is al 12 jaar een begrip in Sprang-Capelle en verre omgeving.  Bij James staan gastvrijheid en kwaliteit centraal en dat alles in een perfecte ambiance. We werken voortdurend aan ons vooruitstrevende karakter, met de aanbouw van de vestibule als meest recente pronkstuk.

Naast het restaurant en de vestibule beschikken wij ook over onze ‘huiskamer’, waar gasten in knusse sfeer kunnen borrelen, feesten of vergaderen.

Ben jij niet bang voor hard werken en na het lezen van deze vacature enthousiast geworden?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer snel!

Laat je reactie en CV achter op: info@borrelrestaurantjames.nl o.v.v Sollicitatie bediening.

Borrelrestaurant James 2016© | Website Influid