Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Cookies accepteren

Menukaart | Diner


Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites en groenten van het seizoen.
Alle gerechten met een * kunnen ook vegetarisch worden bereid

Soepen

Tomatensoep*

gehakt / knoflook / basilicum / crostini / tomatensalsa
610 cent

OSSENSTAART

heldere bouillon / oesterzwam / bitterbal
670 cent

BISQUE

schaaldieren / visbundeltje / brioche / rouille
780 cent

Voorgerechten


Carpaccio

basilicumcrème / parmezaan / broadbeans / spekjes / tomaat / rucola
1120 cent

SUPPLEMENT

eendenlever
450 cent

RIVIERKREEFT

rivierkreeftjes / cocktailsaus / avocado / vadouvan / schuim van schaaldieren
1200 cent

GEITENKAAS

gebakken geitenkaas / walnoot / bietstructuren
1250 cent

STEAK TARTAAR

rundertartaar / kwartelei / piccalilly / zilveruitjes
1265 cent

PALING / BUIKSPEK

gerookte paling / buikspek / aardappel / appel / pastinaak
1375 cent

Voorgerechten warm

Gamba pil pil

knoflookolie / gebakken black tigers / rode peper / bosui / witte wijn / turks brood / aioli
1095 cent

EEND

gelakte eendenborst / aceto / brioche / wortel / cranberry
1295 cent

Hoofdgerechten vlees

Saté James

varkenshaas / sajoerboontjes / atjar / kroepoek / seroendeng / pindasaus
1520 cent

OSSOBUCO

gestoofde schenkel / mirepoix / tomaat / riso pasta / parmezaan
1780 cent

PIEPKUIKEN

borstfilet / rouleau / pootje / pistache / mousseline / maïs / gepofte maïs / gevogelte jus
2140 cent

KALF

sucade / zwezerik / andijvie / spekjes / hazelnoot / kalfsjus
2350 cent

TOURNEDOS

twee runderhaas medaillons / gratin / witlof / pompoen / truffeljus
2420 cent

Hoofdgerechten vis

ZALM / GAMBA

krokant gebakken zalm / gamba’s / couscous / harissa
1895 cent

GRIET

grietfilet / a la meunière / parelgerst / cèpes / bospeen
1925 cent

Vegetarisch

HERFSTGROENTEN

steak van pompoen / pastinaak / paddenstoelen / biet / schorseneren
1585 cent

Risotto

tomatenrisotto / geitenkaas / groene asperges / doperwten / paprika
1630 cent

Desserts

Dame blanche

vanille-ijs / chocoladestructuren / warme chocoladesaus / slagroom
675 cent

APPELTAART

appel / kaneel / amandelspijs / rozijnen / bladerdeeg
725 cent

SINAASAPPEL

bloedsinaasappel / witte chocolade / vanille / suikerkrokant
745 cent

CHEESECAKE

gepocheerde peer / ganache / dulce de leche
810 cent

Kaas

vijf soorten kaas / truffelhoning / kletzenbrood
1120 cent

Koffie/thee james

huisgemaakte friandises / notenlikeur
695 cent

Kindergerechten


Alle gerechten worden geserveerd met friet en sla (exclusief de poffertjes en spaghetti)

Saté

850 cent

Ossenhaas

1000 cent

Kabeljauw

950 cent

Kroket

650 cent

Kipnuggets

650 cent

Poffertjes

750 cent

Spaghetti bolognese

780 cent
Borrelrestaurant James 2016© | Website Influid