Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Cookies accepteren

Menukaart | Diner


Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites en groenten van het seizoen.
Alle gerechten met een * kunnen ook vegetarisch worden bereid

Soepen

Tomatensoep

gehakt / knoflook / basilicum
450 cent

Kip/kerriesoep

Kip tandoori/ noedels
450 cent

Aardappel / preisoep

gebonden soep / spekjes
450 cent

Voorgerechten

Broodsurprise

diverse broodsoorten / zeezoutboter / kruidenboter / aioli
475 cent

Charcuterie

diverse hamsoorten / salami / manchego
470 cent

Tataki

tataki van tonijn / wasabi / soya / wakame
470 cent

Salades

Carpaccio

truffelcrème / oude kaas / zongedroogde tomaat / ruccola / breadbeans
1000 cent

Gerookte zalm

gerookte zalm / tonijnsalade / avocado / radijs / rode ui
1000 cent

Geitenkaas

gebakken geitenkaas / gerookte ribeye / noten / olijven / aceto
1000 cent

Hoofdgerechten

Saté James

varkenshaas / pindasaus / sajoerboontjes / atjar / kroepoek
1250 cent

Hert

stoofpotje van hert / rode kool /aardappelpuree
1250 cent

Fish and chips

doperwt / remouladesaus
1250 cent

Risotto

truffelrisotto / geitenkaas / paddestoelen / spinazie
1250 cent

Rendang

Indonesische stoofvlees / kokos / witte rijst / gebakken groenten
1250 cent

Desserts

Ananas

gemarineerde ananas / steranijs / bavarois / gel / kletskop
475 cent

Trifle

amarena / mascapone / chocolade / amandel
475 cent
Borrelrestaurant James 2016© | Website Influid