Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Cookies accepteren

Menukaart | Diner


Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites en groenten van het seizoen.
Alle gerechten met een * kunnen ook vegetarisch worden bereid

Soepen

Tomatensoep*

gehakt / knoflook / basilicum / crostini / tomatensalsa
610 cent

OSSENSTAART

heldere bouillon / oesterzwam / bitterbal
670 cent

BISQUE

schaaldieren / visbundeltje / brioche / rouille
780 cent

Voorgerechten


ZEEBAARS

gepekelde zeebaars / bulgur / mandarijn / komkommer / macadamia
1245 cent

GEITENKAAS

gebakken geitenkaas / walnoot / bietstructuren
1250 cent

Carpaccio

basilicumcrème / parmezaan / broadbeans / spekjes / tomaat / rucola
1120 cent

SUPPLEMENT

eendenlever
450 cent

STEAK TARTAAR

rundertartaar / kwartelei / piccalilly / zilveruitjes
1265 cent

COQUILLE

gebakken coquille / veldsla / pata negra / brie / olijfolie
1375 cent

Voorgerechten warm

Gamba pil pil

gebakken black tigers / knoflookolie/ rode peper / bosui / witte wijn / turks brood / aioli
1100 cent

Kalf

krokant gebakken kalfswang / zuurkool / kalfsjus
1195 cent

SUPPLEMENT

eendenlever
450 cent

Hoofdgerechten vlees

Saté James

varkenshaas / sajoerboontjes / atjar / kroepoek / seroendeng / huisgemaakte satésaus
1670 cent

PROCUREUR

langzaam gegaard varkensvlees / winterpeen / polenta / aardpeer / rode portjus
1880 cent

ONGLET DE BOEUF

gebakken runder longhaas / pommes fondant / courgette / bataat / bearnaise
1890 cent

MAISKIP

borstfilet / rouleau / pootje / pistache / mousseline / gepofte mais / gevogeltejus
1985 cent

TOURNEDOS

twee runderhaas medaillons / gratin / witlof / knolselderij / truffeljus
2420 cent

Hoofdgerechten vis

ZALM / GAMBA

krokant gebakken zalm / gamba’s / couscous / harissa
1895 cent

SKREI

winterkabeljauw gegaard in gerookte boter / venkel / mousseline / sjalot / beurre blance
1950 cent

Vegetarisch

TAHOE

rouleaux van tahoe / paddenstoelen / linzenstoof / sesamolie
1585 cent

Risotto

truffelrisotto / geirenkaas / knolselderij / gele biet / duxelles
1630 cent

Desserts

Dame blanche

vanille-ijs / chocoladestructuren / warme chocoladesaus / slagroom
675 cent

MANDARIJN

parfait / witte chocolade / mousse / gel
725 cent

BANAAN

cremeux / flexibele chocolade / chocolade ijs
745 cent

LEMON PIE

citroentaartje / structuren van limoen
810 cent

Kaas

vijf soorten kaas / truffelhoning / kletzenbrood
1120 cent

Koffie/thee james

huisgemaakte friandises / notenlikeur
720 cent

Kindergerechten


Alle gerechten worden geserveerd met friet en sla (exclusief de poffertjes en spaghetti)

Saté

varkenshaas / friet / salade / pindasaus
850 cent

Ossenhaas

ossenhaas / friet / salade / frietjes
1050 cent

ZALM

zalm / friet / salade / frietjes
950 cent

Kroket

kroket / friet / salade / frietjes
650 cent

Kipnuggets

kipnuggets / friet / salade / frietjes
650 cent

Poffertjes

poffertjes / poedersuiker / schenkstroop
750 cent

Spaghetti bolognese

gehakt / paprika / ui / tomatensaus
780 cent
Borrelrestaurant James 2016© | Website Influid