Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Cookies accepteren

Menukaart | Diner


Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites en groenten van het seizoen.
Alle gerechten met een * kunnen ook vegetarisch worden bereid

Soepen

Tomatensoep*

gehakt / knoflook / basilicum / crostini / tomatensalsa
610 cent

Mosterdsoep

grove mosterd / saffraan / oude kaas loempia
660 cent

Oosterse ossenstaartbouillon

shiitake / noodles / krokante dim sum
725 cent

Voorgerechten koud


Erwt/buikspek

erwtenmousse / buikspek / knolselderij / wortel / jus van rookworst
985 cent

Zalm

geschroeide zalm / pastinaakcrème / krokante zuurkool / sesamballetjes
1105 cent

Carpaccio

gemarineerd / spekmayonaise / krokante aardappel / truffel / broadbeans / oude kaas / zongedroogde tomaat / rucola Supplement: eendenlever
1120 cent

Eend

eendenleverpaté / gerookte eend / brioche / pompoenchutney
1310 cent

Hollandse garnalen

hollandse garnalen / little gem / cocktailschuim / gepofte knoflook / citrus
1400 cent

Voorgerechten warm

Gamba pil pil

knoflookolie / gebakken black tigers / rode peper / bosui / witte wijn / turks brood / aioli
1015 cent

Kalfswang

krokant gebakken kalfswang / zuurkool / gele biet / kastanje / kalfsjus
1190 cent

Hoofdgerechten vlees

Saté James

varkenshaas / sajoerboontjes / atjar / kroepoek / seroendeng / huisgemaakte satésaus
1510 cent

Gelderse hoen

krokante borstfilet / rouleau van hoen / mascarpone / oer wortel / gevogeltejus
1820 cent

Iberico

langzaam gegaarde wang / gemarineerd buikspek / zwarte knoflook / knolselderij / cepes
1890 cent

Runderstaartstuk

gebakken runderstaartstuk / polenta / king oyster / miniwortel / madeirajus
1985 cent

Tournedos

twee runderhaas medaillons / andijviestamp / spekjes / pastinaak / trufferjust
2420 cent

Hoofdgerechten vis

Dorade / Coquille

krokant gebakken dorade / coquilles / gremolata / spinazie / paddenstoelen
1895 cent

Skrei

krokant gebakken winterkabeljauw / polenta / rode biet / knolselderij / postelein / just van rookworst
1950 cent

Vegetarisch

Parelrisotto

parelgort / rode biet / paddenstoelen / pompoen / schorsenerenchips
1645 cent

Groentencurry

gele rijst / kokos / paksoi / paprika / kikkererwt / platbrood
1710 cent

Desserts

Dame blanche

vanille-ijs / chocolade structuren / warme chocoladesaus / slagroom
675 cent

Appelcrumble

gebakken appel / crumble / vanille crème / Kaneelijs
695 cent

Witte chocolade / mandarijn

witte chocolade / Belgische wafel / mandarijnstructuren
735 cent

Sinaasappelchocolade

sinaasappel- chocolademousse / sinaasappelijs / bloedsinaasappelgel / crumble
740 cent

Kaas

vijf soorten kaas / truffelhoning / kletzenbrood
1120 cent

Koffie/thee james

huisgemaakte friandises / notenlikeur
740 cent

Kindergerechten


Alle gerechten worden geserveerd met friet en sla (exclusief de poffertjes en spaghetti)

Saté

850 cent

Ossenhaas

1000 cent

Dorade

950 cent

Kroket

650 cent

Kipnuggets

650 cent

Poffertjes

750 cent

Spaghetti bolognese

780 cent
Borrelrestaurant James 2016© | Website Influid